Väldigt många väljer idag sociala media för att kommunicera istället för traditionella webbsidor eftersom det finns en stor potentiell publik där. Dock kan det vara en nackdel om man har en webbsajt som tack vare det inte har så mycket nytt på sig och därmed verkar vara mindre aktiv.

Att då behöva publicera på 3-4-5 olika ställen kan vara tidskrävande och en del drag sig kanske för att göra detta och då förlorar potentiella läsare till sina nyheter.

Då kan det vara smart att använda en av våra funktioner ”Nyheter & inlägg till sociala media” som helt automatiskt publicerar alla nyheter och inlägg som man gör på webbsajten till de sociala media man önskar.

De vanligaste sociala media man jobbar med idag är väl Facebook, Twitter, Instagram eller LinkedIn. Men det finns många andra olika sociala media att auto-publicera till utöver dessa om man så skulle önska.

Anpassa till de olika kanalerna

En del som jobbar med olika sociala media vill gärna skriva eller visa lite olika för de olika kanalerna. Med vår funktion så väljer man hur man vill att inläggen skall visas på de olika ställena, antingen har man samma text/bild/länk till alla, eller så kan man, innan man trycker på ”publicera” knappen enkelt justera innehållet för de olika sociala media kontona så att man kan anpassa innehållet för respektive. Samt kan man tidsinställa om man vill att vissa inlägg skall repeteras. Inställningsmöjligheterna är många!

Om ni inte redan har denna extra funktion idag, kontakta oss, så kan vi berätta lite mer om hur det fungerar och hur det kan underlätta just din webb-vardag samtidigt som det ger dig större målgrupp till dina nyheter och inlägg!

 

Pin It on Pinterest

Share This