Extra funktioner

Extra funktioner

Här är alla extra funktioner som du kan beställa till ditt WWPS konto, samt några som ingår i de större planerna! Priserna varierar lite, såväl månadskostnad som uppsättningskostnad beroende på funktion.

För varje funktion visas en månadskostnad och en uppsättningskostnad. Det sistnämna är vårt jobb att aktivera funktionen och sätta upp en webbsida eller liknande med funktionen klar att använda, och i vissa fall även kopplingar mot tredjeparts-lösningar. Detta pris varierar beroende på funktion och dess komplexitet.

Om du har mycket bra kunskaper själv i WordPress och plugins, kan du välja startmetod ”Grundinstallation”, då gör du allt uppsättningsjobb själv och slipper uppsättningskostnaden för funktionerna. För alla andra reFkommenderas starkt att köra startmetod ”Nyckelfärdigt” eller ”Färdig sajt”.

Flerspråkigt

Har du behov att ha din sajt på flera språk? I så fall installerar vi ett språk-plugin som hanterar detta på ett smart och effektivt sätt. Det finns några olika att välja på och vilket vi väljer till dig beror på dina behov.

Flerspråkig sajt kan du inte köpa till extra utan det ingår utan extra månadskostnad i planerna Standard, Premium och Professionell. Dock en installationskostnad enligt nedan.

Månadskostnad: Ingår i Standard, Premium och Professionell
Uppsättningskostnad: 1.995 kr*
* Uppsättning av 2 språk, för ytterligare: 495 kr / språk

Undersajter

En undersajt är en så kallad sub-domän, exempelvis är wwps.webbexperterna.se en undersajt, medans webbexperterna.se är huvudsajten.

Varje undersajt kan ha egen design och layout och egna funktioner, inloggningsskydd, etc.

Undersajter kan du inte köpa till extra utan det ingår utan extra månadskostnad i planerna Standard (max 1), Premium (max 2) och Professionell (max 3). Vid behov av fler mot offert. Dock en installationskostnad enligt nedan.

Månadskostnad: Ingår i Standard (max 1), Premium (max 2) och Professionell (max 3)
Uppsättningskostnad: 7.995 kr första undersajten, 4.995 kr per ytterligare per undersajt*
* Priset beror på att varje undersajt i princip är en helt egen sajt med egen struktur, design, funktioner, innehåll, mm.
Önskas fler är 3 – begär offert!

Upptids-bevakning

Om du har en välbesökt sajt där det är extra känsligt att den inte ligger nere så kan en upptids-bevakning vara mycket bra.

Det betyder att en funktion håller koll på sajten och så fort den inte är uppe, så skickas ett mail till vår support som då snabbt kan agera och undersöka vad problemet är.

Upptids-bevakningsajt kan du inte köpa till extra utan det ingår utan extra månadskostnad i planerna Standard, Premium och Professionell. Ingen extra installationskostnad.

Månadsrapport

En månadsrapport är precis vad det låter som, en rapport som skickas varje månad till dig som kund med en summering av vad som skett med sajten den gångna månaden vad gäller drifttid, uppdateringar, säkerhet, med mera, den innehåller även en sammanfattning av månadens besöksstatistik.

Månadsrapport kan du inte köpa till extra utan den ingår utan extra månadskostnad i planerna Standard, Premium och Professionell. Ingen extra installationskostnad.

Dokument & filarkiv kopplat till Dropbox, Google Drive eller OneDrive

Det här är en funktion som synkar en valfri mapp (eller flera) i ditt Dropbox-, Google Drive-  eller OneDrive-konto, så alla dokument eller filer som du lägger upp där även finns åtkomliga från din webbsida. Ett enkelt sätt att administrera sina dokument eller filer utan att behöva logga in på webbsidan varje gång man lägger till, ändrar eller tar bort något.

Månadskostnad: 50 kr
Uppsättningskostnad: 995 kr*
* Uppkoppling mot ett moln-konto

Facebook feed på sidan

Har ni en eller flera Facebook sidor som ni vill kunna visa flödet ifrån på er sida? Kan vara en bra service för de av era besökare som kanske inte har eller är så aktiva på Facebook. Observera dock att pga Facebooks säkerhetsinställningar fungerar detta enbart från öppna konton, inte grupper eller personliga konton.

Månadskostnad: 25 kr
Uppsättningskostnad: 495 kr*
* Feed från ett socialt media konto. För flera: 495 kr/konto.

Nyheter & inlägg till Sociala media

Det här är en funktion som automatiskt publicerar dina inlägg till valfri Sociala Media, såsom Facebook, LinkedIn, Twitter eller andra. Man bestämmer vilka inlägg man vill publicera vart och kan även styra det individuellt inlägg för inlägg. Observera dock att pga Facebooks säkerhetsinställningar fungerar detta enbart till öppna Facebook konton, inte grupper eller personliga konton.

Månadskostnad: 95 kr
Uppsättningskostnad: 995 kr*
* Koppling till ett socialt media konto. För flera: 495 kr/konto.

Avancerad formulärbyggare

Formulär som gör att man kan samla in information från besökarna är ett välanvänt verktyg. Alltifrån Kontakta Oss formulär till Kursanmälan eller enklare Webbshoppar kan man använda den avancerade formulärbyggaren till. Samt till att skicka automatiska svar till de som fyller i formulären.

Månadskostnad: 25 kr
Uppsättningskostnad: 495 kr*
* Uppsättning av ett formulär. För flera: 495 kr/formulär.

Kalender

En kalender som man kan visa kommande händelser i såsom möten, utbildningar eller annat relevant för era besökare är också vanligt på Internet.

Månadskostnad: 25 kr
Uppsättningskostnad: 495 kr*
* Uppsättning av en kalender. För flera: 495 kr/kalender.

Enkel poll

Om du vill göra enkla undersökningar och ställa frågor till besökarna.

Månadskostnad: 25 kr
Uppsättningskostnad: 495 kr*
* Uppsättning av en första undersökning.

Avancerad poll/undersökningar/enkäter

Om du vill göra lite mer avancerade undersökningar, enkäter, tävlingar eller annat där du samlar in data från dina besökare.

Månadskostnad: 95 kr
Uppsättningskostnad: 995 kr*
* Uppsättning av en första undersökning.

Bokningssystem kopplat till Google kalender

Vill du kunna ta emot bokningar via din webbplats? Du kanske är frisör, eller håller utbildningar eller liknande?

Denna funktion använder Google kalender för att administrera dina bokningar.

Månadskostnad: 95 kr
Uppsättningskostnad: 1995 kr*
* Uppsättning av en bokningsbar tjänst mot Google kalender. Om flera: 495 kr / bokningstjänst.

Annonser

Vill du kunna låta dina besökare annonsera på din webbplats, exempelvis en köp & sälj-tjänst?

Månadskostnad: 25 kr
Uppsättningskostnad: 995 kr

Testimonials från kunder

Den bästa säljaren är en nöjd kund! Med denna funktion kan du samla ihop testimonials från dina kunder och visa upp på olika sätt på din webbplats.

Månadskostnad: 25 kr
Uppsättningskostnad: 495 kr*
* Grunduppsättning samt visning på ett ställe på sajten. Om flera/olika valda visningar – 295 kr / visning.

Nyhetsbrev

Att fortlöpande hålla sina besökare/kunder up-to-date med verksamheten är en viktig marknadsföring, och ett professionellt nyhetsbrev ett av de bästa sätten. Samla in adresser automatiskt från din webbplats och skicka regelbundet ut snygga och intressanta nyheter. Du kan även låsta systemet automatiskt skicka ut de nyheter och inlägg du publicerar på webbplatsen.

Månadskostnad: 95 kr*
1. Uppsättningskostnad grund: 995 kr
2. Uppsättning egen SMTP: 995 kr**
3. Nyhetsbrevsmallar om egna: 495 kr/mall
4. Import av befinltig lista: 495 kr
5. Online-utbildning: 995 kr***


* Upp till 2000 subscribers – om fler be om offert.

** Upp till 2000 subscribers ingår utskicks-tjänst, egen kan bli aktuell om man har väldigt många subscribers.

*** Rekommenderas för de som skall jobba med utskick, då man får bra genomgång. Dock finns dokumentation om man vill läsa på själv. Kan ske via SKYPE, Google hangouts, Teamwiever eller annat lämpligt verktyg. På plats-utbildning mot resekostnad.

Punkterna 2-5 är ej obligatoriska.

Inloggningsskydd

Vill du kunna erbjuda dina besökare/kunder någon sorts medlemskap/inloggningsskyddad del där du kan ge dem tillgång till speciell information på din webbplats? Eller kunna kommunicera separat med dem?

Månadskostnad: 50 kr
Uppsättningskostnad: 1.995 kr*
* Grunduppsättning beroende på komplexitet, exempelvis antalet skyddade sidor, hantering av inloggningar, formulär, kommunikation, etc. Om mycket inloggningsskyddad information kan uppsättningskostnaden bli något högre.

Dokumentation

Har du en produkt eller tjänst med tillhörande dokumentation, så kan du såklart publicera detta på din sida på ett professionellt sett. Se exempelvis vår dokumentation på denna sidan hur det kan se ut.

Månadskostnad: 25 kr
Uppsättningskostnad: 495 kr*
*Ingår ej inmatning av innehåll

Webbshop

Fler och fler handlar sina produkter och tjänster online och en snygg, professionell och väl fungerande webbshop är ett måste om du vill kunna konkurrera på nätet. Vi sätter upp en sådan åt dig baserad på ditt individuella behov.

Månadskostnad: Offert*
Uppsättningskostnad: Offert*
* Beroende på ett antal olika faktorer.

Andra befintliga plugins eller funktioner

Till WordPress finns det ju mängder med funktioner, och plugins tillgängliga. De funktioner och plugins vi valt ut är noga testade av oss och bedömda vara bra, stabila och med framtida uppdateringar troliga. Om ni önskar någon annan funktion eller plugin som vi inte har med i våra listor, så tittar vi gärna på detta och bedömer vad det är eller om det möjligen finns andra bättre alternativ på marknaden. Kostnad för detta blir offert för varje fall.

Månadskostnad: Offert*
Uppsättningskostnad: Offert*
* Beroende på funktioner.

Specialbyggda funktioner

WordPress är ett s.k. open source system vilket innebär att man själv kan bygga funktioner och plugins. Om ni önskar en specialbyggd funktion så lämnar vi gärna offert på det.

Månadskostnad: Offert*
Uppsättningskostnad: Offert*
* Beroende på funktioner.

Weekend Webbexperterna

Wordpress

+ Weekend Webbexperterna
Wordpress
Weekend WP Solution

Bli

Återförsäljare

 

 

 

Nyheter

Publicera inlägg automatiskt till Sociala media

Väldigt många väljer idag sociala media för att kommunicera istället för traditionella webbsidor eftersom det finns en stor potentiell publik där. Läs här om hur en av våra smarta funktioner kan hjälpa dig att automatiskt publicera dina inlägg dit.

läs mer

Vad väntar du på?

Fyll i intresseanmälan idag!

Om du inte redan har ett konto är det väl dags att skaffa det nu?
Eftersom Weekend Wordpress Solution är lätt att hantera är det tidseffektivt och därmed kostnadseffektivt.
Låt oss ta hand om allt det bakomliggande tekniska krånglet så kan du ta hand om innehållet.
Börja med att fylla i en intresseanmälan så återkommer vi med en lösning för just dig så du  kan börja jobba inom några dagar!

Pin It on Pinterest

Share This