Kostnad

Räkna ut ditt pris här nedan med vår kalkylator!

Weekend WordPress Solution går inte att köpa, man hyr tjänsten till en fast månadskostnad samt tillkommer en start/installationskostnad. Hur mycket detta blir beror på vilken plan du väljer, vilken startmetod du önskar samt vilka olika funktioner du behöver.

Då ingår en professionell WordPress-installation på en Managed hosting plattform med hög prestanda och säkerhet, utvalda noga testade plugins för olika funktioner, framtida uppdateringar och nya funktioner, regelbundna säkerhets- och funktionsuppdateringar av såväl WordPress-versioner som plugins, support, m.m.

Inga stora investeringar för att starta upp och du betalar för exakt det du behöver och inte mer!

För att se vad det kostar för just dig, kan du testa att fylla i vår kalkylator nedan. Observera dock att priserna för uppstart/installation kan variera något från kund till kund beroende på förutsättningar – såväl uppåt som nedåt – men våra kalkyler är gjorda efter mångårig erfarenhet att bygga webbplaster och borde stämma ganska bra överens med slutpriset.

Weekend Webbexperterna

Wordpress

+ Weekend Webbexperterna
Wordpress
Weekend WP Solution

08/400 214 50

Tveksam? Frågor? Oklarheter?

Är du det minsta tveksam om vad du skall välja i formuläret, tveka inte att kontakta oss på telefon, så kan vi gemensamt gå igenom dina behov och vilka funktioner du behöver!

Vi har fått rapporter från vissa som surfar med lite äldre mobiler med webbläsarna Chrome eller Opera att kalkylatorn inte laddar som den skall eller det inte går att fylla i något. Om du upplever problem,  prova med någon annan mobil webbläsare, alternativt besök oss med en laptop eller stationär dator istället så kommer det att fungera. Vi ber i så fall om ursäkt för detta och jobbar på att lösa det!

Pin It on Pinterest

Share This