Varför WWPS?

Varför tycker vi då att du skall välja Weekend WP Solution?
Här är några av våra fördelar:

Enkelt!

Det är lätt att jobba med Weekend WP Solution! WordPress kan vara lite komplicerat att jobba med som administratör, så vi har försökt använda så lättanvända funktioner som möjligt, samtidigt som vi rensar administrationssidorna från sådant man inte behöver för vardagsarbetet.

Vi tycker inte man skall behöva flera dagars utbildning för att kunna sköta sina webbsidor. Med vår lösning kör du en online-utbildning på några timmar, och därefter är du ingång med det dagliga arbetet.

Är du administratör av sidorna och behöver lära dig mer om bakomliggande inställningar så är det några timmars utbildning till och om du skall jobba med att sätta upp nya sajter helt från början och skall jobba med design och CSS, först då behöver du gå en endags-utbildning.

Tryggt!

Du kan känna dig trygg med Weekend WP Solution. Vi sköter allt bakom kulisserna och du behöver inte bekymra dig om sådant som servrar, säkerhet, versioner, uppdateringar, buggar, m.m. Du kan i lugn och ro koncentrera dig på att sköta webbplatsen!

Vi använder WordPress vilket är ett av världens mest använda publiceringsverktyg. Sen lägger vi sidorna på en så kallad Managed Hosting som är anpassad för just WordPress och som har hög prestanda och säkerhet. För hantering av domännamn och e-post använder vi ett av Sveriges största och mest välrenommerade webbhotell, Loopia.

Support!

Även om vår installation är enkel att använda och även om vi har en hel del manualer som beskriver hur man skall hantera alla de olika funktionerna, så kan det kanske hända att du fastnar på något ändå som du inte vet hur du skall lösa. I så fall så skickar du bara ett mail till vår support, och vi svarar så fort vi bara kan och löser förhoppningsvis ditt problem.

Sökmotor-optimering!

Sökmotoroptimering är ju ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer.

Vad gäller tekniken, så använder vi smarta plugins som hjälper dig att skapa exempelvis title-, meta- och robots- inställningar, canonical links, automatiskt genererade sitemap.xml och robots.txt, 301 redirect vid borttagna sidor och en hel del annat smått och gott.

En annan viktig del av sökmotoroptimeringen är hur man skriver sitt innehåll, hur man jobbar med sociala media, etc. Där kan vi även erbjuda rådgivning och utbildningar inom detta område.

Smartphone-anpassning!

Även om det kan variera en del, så använder oftast majoriteten av besökarna på en webbplats en smartphone för att surfa på sidorna. Sen finns det även en hel del surfplattor av olika slag.

Även om de flesta verktyg idag har stöd för så kallad responsiv design, det vill säga att sidorna anpassar sig till beökarens skärm, så finns det fortfarande en del som inte gör det och då kommer det att bli svårare för besökarna att ta del av din information, och risken är stor att en hel del kommer att surfa vidare till andra sidor istället.

Vi använder enbart mallar som har stöd för detta. Ett exempel är dessa sidor. Testa besöka dem med en smartphone, eller ett enklare test är bara att minska webbläsarfönstret, så ser du vad som händer när du gör det smalare och smalare.

Prisvärt!

Det finns ju en hel del s.k. gratisvektyg på markanden och även WordPress är i sin grundversion är gratis att ladda ned och använda, men det betyder inte att det inte kostar pengar.

Såvida du själv inte är programmerings/system-kunnig så måste du sen anlita en konsult som gör allt jobb åt dig med att ladda ner, sätta upp webbhotell, installera, koppla ihop, installera mallar och se till att allt fungerar. Och som sen måste se till att programmet har senaste säkerhetsuppdateringarna, etc, etc. Det är en djungel att veta vilka WordPress mallar och plugins som är bra och att bedöma vilka leverantörer av dessa som kommer att fortsätta supporta och uppdatera dessa i framtiden vilket är en nödvändighet för att fortsätta upprätthålla en säker och väl fungerande webbplats.

Vi har valt ut mallar och plugins som vi använder i vår installation och tar också hand om alla säkerhets- och funktionsuppdateringar och för detta betalar du oss en fast månadskostnad. Hur mycket det kostar beror på hur många olika funktioner du vill ha. Då ingår dessa installationer och plugins, framtida uppgraderingar, managed server hosting och onlinesupport.

Det kostar heller inga stora pengar att sätta upp din webbplats, en låg startkostnad, och sedan alltså bara den löpande all-inclusive månadskostnaden.

Smart!

Vi som satt upp detta system har mångårig erfarenhet av att jobba med olika publiceringssystem. Utifrån detta har vi valt ut de smidigaste funktionerna som vi sett. Vi försöker använda tekniken på bästa sätt för att underlätta för dig i ditt dagliga arbete med din webbsajt istället för att komplicera det hela vilket tyvärr många andra system gör.

Ett exempel är att vi använder mallar där du kan jobba i ett WYSIWYG-läge, dvs du ser hela tiden webbsidan såsom din besökare ser den, och ändringar du gör ser du direkt hur de kommer att se ut live.

Special-lösningar!

Även om Weekend WP Solution redan har många smarta funktioner, så kan det kanske hända att ni har behov av någon special-lösning till era webbsidor.

Kontakta då oss, så tittar vi på hur vi kan lösa detta åt er. Vi jobbar konstant med att utveckla lösningen och leta fram nya smarta funktioner. Om det är en funktion som vi tror att även andra kunder kan ha nytta av kan vi troligen göra jobbet för en mycket låg eller i bästa fall ingen extrakostnad alls åt er.

Weekend Webbexperterna

Wordpress

+ Weekend Webbexperterna
Wordpress
Weekend WP Solution

Bli

Återförsäljare

 

 

 

Vad väntar du på?

Boka ett Online-möte nu!

Om du inte redan har ett konto är det väl dags att skaffa det nu?
Eftersom Weekend Wordpress Solution är lätt att hantera är det tidseffektivt och därmed kostnadseffektivt.
Låt oss ta hand om allt det bakomliggande tekniska krånglet så kan du ta hand om innehållet.
Boka ett online-möte med oss, så vi kan gå igenom just dina behov och räta ut eventuella frågetecken!

Pin It on Pinterest

Share This