Vad är WWPS?

Weekend WP Solution en tjänst för dig som vill kunna fokusera på att jobba med webbsidor, men inte har tid, kompetens eller lust att jobba med allt det bakomliggande tekniska. Weekend WP Solution bygger på WordPress som är en av världens största och mest använda verktyg för att producera webbsidor. Det är online-baserat, dvs du kan jobba med det från vilken dator som helst. 

Det spelar ingen roll om det är din egen sida eller om du gör jobbet åt andra. Vi har tagit fram ett antal uvalda mallar samt så kallade plugins för olika funktioner som vi har testat noga och som vi bedömer kommer att fortsätta uppdateras och underhållas av utvecklarna. Vi sköter allt bakom kulisserna med servrar, säkerhet, uppdateringar – du fokuserar på att sköta din eller din kunds webbplats!

Du behöver inga förkunskaper i HTML, programmering eller bildhantering för att arbeta med vår lösning. Verktyget ligger online vilket betyder att du kan jobba med dina sidor var du än är så länge det finns tillgång till en dator med internetuppkoppling. Du slipper att ladda ned något program lokalt på din dator.

Med våra mallar jobbar du i ett WYSIWYG-läge (What You See Is What You Get). Det betyder att du omedelbart ser slutresultatet på skärmen i samma stund som du gör ändringen. Gränssnittet ser ut som din publika webbplats, du kan surfa runt på den som vanligt och göra de ändringar som behövs.

Vi som valt ut mallar och funktioner har mångårig erfarenhet av att jobba med WordPress. Utifrån detta har vi valt ut de bästa mallarna och funktionerna. Målet har hela tiden varit att göra en installation som skall vara snabb, smidig och enkel att använda. Det ska inte behövas en veckas utbildning för att behärska det dagliga arbetet.

Eftersom Weekend WP Solution är lätt att hantera är det tidseffektivt och därmed kostnadseffektivt. Låt oss ta hand om det tekniska så kan du eller din kommunikatör ta hand om innehållet.

Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Weekend Webbexperterna

Wordpress

+ Weekend Webbexperterna
Wordpress
Weekend WP Solution

Bli

Återförsäljare

 

 

 

Vad väntar du på?

Boka ett Online-möte nu!

Om du inte redan har ett konto är det väl dags att skaffa det nu?
Eftersom Weekend Wordpress Solution är lätt att hantera är det tidseffektivt och därmed kostnadseffektivt.
Låt oss ta hand om allt det bakomliggande tekniska krånglet så kan du ta hand om innehållet.
Boka ett online-möte med oss, så vi kan gå igenom just dina behov och räta ut eventuella frågetecken!

Pin It on Pinterest

Share This