Funktioner

Grundfunktioner

Weekend WordPress Solution har ett antal grundfunktioner som ingår i alla planer och varianter. Detta är många smarta funktioner som gör din webb-vardag enklare!

>> Se alla grundfunktioner här

Extra funktioner & tjänster

Sedan har vi även ett stort antal extra funktioner och tjänster som du kan beställa till vid behov. Här finns det mesta du behöver för vad behov du än kan tänkas ha!

Du ser också här funktion för funktion och tjänst för tjänst vad dessa kostar extra.

>> Se alla extra funktioner & tjänster här

Prissättning

Vi tar ju extra betalt för vissa funktioner, såväl månadskostnad som uppsättningskostnad. Varför det undrar ni kanske?

En av fördelarna med WordPress är ju att det finns plugins till allt man kan tänka sig och sedan lite till utöver det. Problemet är ju att hitta bra, säkra och pålitliga plugins.

En sak som vi gör är att i möjligaste mån undvika gratis-plugins. Vi betalar hellre en slant. Det kan ju tyckas dumt, men det finns såklart en tanke med det.

En utvecklare som inte får betalt för sitt jobb är ju sannolikt inte lika motiverad att forstätta underhålla eller vidareutveckla pluginet i framtiden. Då är man beroende av denna individs goda vilja och det tycker vi är lite osäkert sätt att basera sin sajt på.

Under de år som vi jobbat med WordPress har vi många gånger varit med om plugins som slutat fungera när det kommit nya wordpress-versioner och – vad värre är – i några fall också plugins som haft säkerhetshål som inte täpps till och där utvecklarna inte längre varit aktiva.

Vi ser därför hellre att de som jobbar och inte sällan bygger mycket bra funktioner skall få betalt för sitt jobb och på så sätt hoppas vi att de fortsätter jobba med sina produkter.

Nu är ju inte ens det en garanti för fortsatt underhåll och support, men definitivt en större sannolikhet!

Sen sköter vi ju också om de regelbundna uppdateringar av varje plugin som kommer mer eller mindre ofta, och detta jobb måste vi ju också få lite betalt för. smile

Vår målsättning – och hela idén med Weekend WordPress Solution – är ju att du eller dina kunder skall ha ett lättarbetat verktyg där ni inte behöver bry er om allt det bakomliggande tekniska utan att ni skall kunna fokusera på att sköta sidorna och dess innehåll!

Weekend Webbexperterna

Wordpress

+ Weekend Webbexperterna
Wordpress
Weekend WP Solution

Bli

Återförsäljare

 

 

 

Vad väntar du på?

Boka ett Online-möte nu!

Om du inte redan har ett konto är det väl dags att skaffa det nu?
Eftersom Weekend Wordpress Solution är lätt att hantera är det tidseffektivt och därmed kostnadseffektivt.
Låt oss ta hand om allt det bakomliggande tekniska krånglet så kan du ta hand om innehållet.
Boka ett online-möte med oss, så vi kan gå igenom just dina behov och räta ut eventuella frågetecken!

Pin It on Pinterest

Share This