Om oss

Hösten 2007 beslutade vi oss för att konstruera ett eget publiceringsverktyg. De flesta verktygen på marknaden var onödigt komplicerade för det absolut vanligaste ändamålet, att göra snabba och enkla uppdateringar på webbsidor.

Som webbkonsulter hade vi byggt många specialanpassade lösningar till våra kunder där de själva administrerat sina webbsidor via enkla gränssnitt. Det visade sig att alla ville ha ungefär samma funktioner och vi började därför bygga färdiga moduler som enkelt kunde återanvändas för kommande kunder. Parallellt med detta jobbade vi med många färdiga publiceringssystem på marknaden och hjälpte våra kunder att sätta upp och publicera sina webbsidor.

Utifrån vår samlade erfarenhet skapade vi så vårt egna publiceringsverktyg som vi döpte till webCreator. Vi hade tagit de bästa funktionerna som fanns på marknaden och kombinerat dem med våra egna ideér för att få fram ett verktyg som var snabbt, enkelt och lättarbetat.

Våren 2013 köpte vi konsultverksamheten från företaget Weekend Sweden AB som varit en återförsäljare till webCreator sedan starten. Weekend hade i många år jobbat med ett flertal större företag och hade en bred och djup kompetens inom området internet – webb. Med denna utökade kompetens fick vi nu möjligheten att effektivare hjälpa våra kunder inte bara med ett professionellt publiceringsverktyg utan även med att bygga sidor från grunden och fylla dem med bra innehåll.

I samband med detta förvärv bytte vi även namnet på bolaget till Webbexperterna Norden AB för att bättre spegla det vi är, nämligen experter inom området internet och webb – oavsett om det gäller ett verktyg för att jobba med webbsidor eller om det gäller att bygga och underhålla webbsidor. Nu jobbar vi vidare under varumärket Weekend Webbexperterna.

Weekend Webbexperterna

Under 2017 fick vi dock fatta ett viktigt beslut. Verktyget webCreator var byggt med en teknik som snart skulle sluta underhållas av Microsoft och valet var att koda om hela verktyget vilket skulle bli ett omfattande arbete, eller så fick vi lägga ner det helt och hållet. Vi hittade istället en tredje väg!

Vi hade parallellt med webCreator jobbat en hel del med WordPress åt vissa kunder och visste att det i grunden var ett bra verktyg som dock kunde vara lite för komplicerat för vardagsanvändare. Det krävde även en hel del kompetens för att kunna göra bra, effektiva och säkra installationer.

Vi beslöt oss då för att utveckla oss ännu mer i WordPress och började leta efter bra mallar och bra plugins som vi skulle vilja ha i en tjänst som skulle kunna ersätta vårt verktyg. Kraven var samma som med webCreator – det skall vara enkelt för anvädarna att jobba med sina webbsidor!

2018 var vi klara med arbetet och lanserade version 1 av vår nya lösning som vi döpte till Weekend WP Solution. Vi kan nu fortsätta att serva kunder som vill jobba med sina webbsidor på ett enkelt och smidigt sätt utan att behöva bekymra sig för allt tekniskt bakomliggande!

 

Återförsäljare sökes

Vi söker nu fler återförsäljare till Weekend WP Solution.

Vill ni kunna erbjuda era kunder en lättarbetad och prisvärd webblösning? Ni kanske har, precis som vi i våra andra verksamheter, tappat en del kunder som tycker att de befintliga systemen är för dyra eller för krångliga?

Tveka då inte att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

we@webbexperterna.se eller 08/400 214 50

Weekend Webbexperterna

Wordpress

+ Weekend Webbexperterna
Wordpress
Weekend WP Solution

Företagsuppgifter

Postadress:

Webbexperterna Norden AB
Järpvägen 9
175 64 JÄRFÄLLA

Fakturaadress:

Via e-post (föredras):
fakturor@webbexperterna.se
Via fysisk post:
Webbexperterna Norden AB
c/o Bankgirocentralen BGC AB
FE 301, BGC-id FRX2087
105 69 Stockholm

Besöksadress:

Vi är ett helt digitalt företag som valt bort fysiskt kontor. Vi kan självklart träffas fysiskt, men då kommer vi till er eller hyr en möteslokal vid på lämpligt ställe.

Telefon: 08/400 214 50
Orgnr: 556782-3942
Momsreg: SE556782394201
Bankgiro: 411-2868
F-skattesedel finns

VD: Anders Alhbin

Bli

Återförsäljare

 

 

 

Vad väntar du på?

Boka ett Online-möte nu!

Om du inte redan har ett konto är det väl dags att skaffa det nu?
Eftersom Weekend Wordpress Solution är lätt att hantera är det tidseffektivt och därmed kostnadseffektivt.
Låt oss ta hand om allt det bakomliggande tekniska krånglet så kan du ta hand om innehållet.
Boka ett online-möte med oss, så vi kan gå igenom just dina behov och räta ut eventuella frågetecken!

Pin It on Pinterest

Share This