Support

Även om WWPS är lätt att använda, så kan det såklart hända att man fastnar på något som man inte vet hur man skall lösa. I så fall kontaktar ni bara oss så löser vi förhoppningsvis ert problem snabbt och effektivt!

Vi erbjuder alla våra kunder och återförsäljare support via chatt, e-post eller i vissa fall telefon alla vardagar mellan 09.00 – 17.00 utan extra kostnader.

 

Följ dessa steg:

1. Kolla i dokumentationen

I första hand bör ni kolla in vår dokumentation och se om ni hittar lösningen där

Dokumentationen är under ombyggnad och inte komplett – kontakta oss tills vidare för hjälp om den dokumentation ni fått för just er inte är tillräcklig!

2. Chatta om vi är online

Välkommen att chatta med vår support-personal! (Klicka bara på chattrutan nere till höger.) Vi är oftast online vardagar 9-17. Vi kan inte garantera konstant bemanning, men vi svarar så fort vi hinner om vi skulle vara upptagna för stunden. Ni kan också skickat ett mejl om vi inte svarar, se nästa punkt.

3. Skicka ett mail

Om ni inte får hjälp via chatten, eller om ert ärende inte är brådskande så skickar ni ett mail till  vår support-adress.

4. Ring

Har ni ett telefonsupport-avtal, så ringer ni till vårt support-nummer 08/400 225 00.

Har ni INTE telefonsupport-avtal, så kan ni ringa ändå om ni har akuta problem, men då förbehåller vi oss rätten att fakturera er för samtalet med aktuellt timpris, minimum-debitering 15 minuter.

Videomöte med skärmdelning

Via vår chattfunktion kan vi direkt starta ett videomöte med möjlighet till skärmdelning. Det gör det lättare för oss att hjälpa er om vi ser direkt vad det är ni gör på er skärm, eller så kan vi visa er hur man gör saker och ting på vår skärm.

Följ bara instruktionerna från vår support hur ni ska aktivera detta.

Weekend Webbexperterna

Wordpress

+ Weekend Webbexperterna
Wordpress
Weekend WP Solution

Bli

Återförsäljare

 

 

 

Supportnyheter

Nytt statistikverktyg

Vi har under en tid letat alternativ till Google Analytics för att visa statistik och nu har vi hittat ett som vi tror är bra. Vi kommer nu succesivt att lägga in det på våra kunders sajter.

läs mer

Problem med statistik

Vi har fått rapport om – och själva upplevt – en kraftig minskning i besökarantalet senaste månaden. Nu har vi hittat anledningen!

läs mer

Vad väntar du på?

Boka ett Online-möte nu!

Om du inte redan har ett konto är det väl dags att skaffa det nu?
Eftersom Weekend Wordpress Solution är lätt att hantera är det tidseffektivt och därmed kostnadseffektivt.
Låt oss ta hand om allt det bakomliggande tekniska krånglet så kan du ta hand om innehållet.
Boka ett online-möte med oss, så vi kan gå igenom just dina behov och räta ut eventuella frågetecken!

Pin It on Pinterest

Share This