Det är många som tycker det är svårt att sköta om sina webbsajter. Krångliga icke-användarvänliga administrativa gränssnitt, behov av bildbehandlingsprogram för att fixa till bilder innan man kan ladda upp dem till sin sajt, säkerhetsuppdateringar som måste skötas regelbundet för att undvika att bli hackad, sajter som är svårlästa i mobila webbläsare och en hel del annat som gör webblivet frustrerande.

Vi har under alla de år vi jobbat med webben (sedan 1999) strävat efter att göra webblivet lättare för våra kunder. Vi började tidigt bygga lösningar där kunderna själva kunde administrera sina sajter på ett hyfsat lätt sätt.

Vårt egna verktyg webCreator vara omtyckt av de kunder som använde det just för att de inte behövde kunna så mycket om tekniken bakom utan bara enkelt kunde ändra sina texter och bilder och publicera lite nyheter.

Det skall vara lätt att sköta sin webbsajt

Idag har vi gått över till att använda WordPress som motor i våra lösningar men vår ambition är densamma – det skall vara lätt att sköta sin webbsajt! Man skall inte behöva en ingenjörsutbildning för att kunna ändra lite texter, lägga upp lite bilder eller skriva några artiklar.

Vår lösning Weekend WordPress Solution som är ersättaren till webCreator är en lösning där vi valt ut de bakomliggande funktionerna som kallas tema och plugins och där vi då valt de bästa med fokus på säkerhet, funktion och enkelhet.

Vi placerar sedan sajterna på en så kallad Managed Hosting plattform, som alltså då är servrar speciellt anpassade för WordPress med hög säkerhet och prestanda.

Servrar med hög säkerhet och prestanda

Slutligen sköter vi om allt det bakomliggande krångliga med installationer, teman, plugins, säkerhet, cachning, regelbundna uppdateringar och annat nödvändigt så att du helt kan fokusera på att sköta om innehållet i dina eller dina kunders sajter!

Stöd och hjälp hela vägen

Vi erbjuder också fortlöpande stöd genom hela processen med att skapa en ny webbsajt från planering, val av mallar (layout och design), uppsättning av alla önskade funktioner samt inmatning av nytt eller befintligt innehåll från eventuell tidigare sajt.

Du väljer själv hur mycket eller lite stöd och hjälp du vill ha av oss i processen, men vi finns hela tiden tillgängliga för rådgivning och support.

Du behöver inte investera några fantasi-summor för att få igång din nya sajt, du kommer att få ett fast pris innan projektet startar, självklart beroende på hur mycket stöd du behöver från oss, och sedan betalar du en fast månadskostnad för att vi skall sköta allt det bakomliggande så du kan fokusera på innehållet.

Läs mer på sajten om våra olika lösningar och paket och tveka inte en sekund att kontakta oss via telefon eller e-post om du har några som helst frågor eller funderingar om vår tjänst. Vi är här för att hjälpa dig och göra din webb-vardag enklare!

Pin It on Pinterest

Share This