Kalkylator

Räkna ut ditt pris här nedan med vår kalkylator!

Tveksam? Frågor? Oklarheter?

Är du det minsta tveksam om vad du skall välja i formuläret, tveka inte att boka ett online-möte med oss, så kan vi gemensamt gå igenom dina behov och vilka funktioner du behöver!

För att se vad det kostar för just dig, kan du testa att fylla i vår kalkylator nedan. Observera dock att priserna för uppstart/installation kan variera något från kund till kund beroende på förutsättningar – såväl uppåt som nedåt – men våra kalkyler är gjorda efter mångårig erfarenhet att bygga webbplaster och borde stämma ganska bra överens med slutpriset.

Klicka på “i” vid varje steg för mer information och förklaringar!

Weekend Webbexperterna

Wordpress

+ Weekend Webbexperterna
Wordpress
Weekend WP Solution

Vi har fått rapporter från vissa som surfar med lite äldre mobiler med webbläsarna Chrome eller Opera att kalkylatorn inte laddar som den skall eller det inte går att fylla i något. Om du upplever problem,  prova med någon annan mobil webbläsare, alternativt besök oss med en laptop eller stationär dator istället så kommer det att fungera. Vi ber i så fall om ursäkt för detta och jobbar på att lösa det!

Just nu är kalkylatorn tyvärr inaktiverad då vi uppdaterar den efter att vi uppdaterat vår prissättning!

Vi räknar med att ha den uppe igen inom någon dag eller två.

Återkom gärna då, eller ta fram miniräknaren och räkna för hand utifrån priserna på sidan “Kostnad“… wink

Och självklart – som alltid – bara kontakta oss om ni har några frågor, är vi på chatten, bara hojta till, annars skicka ett mail – eller ännu bättre – boka ett online-möte, så rätar vi ut alla frågetecken ni kan tänkas ha!

Pin It on Pinterest

Share This