Intresseanmälan

Lämna intresseanmälan för din egen WWPS-installation här!

Observera att detta inte är någon beställning, den görs inte förrän vi kommit överens om slutligt pris och månadskostnad och tecknat avtal om detta. Detta pris beror såklart på vilken plan du väljer, vilken startmetod du önskar och hur mycket jobb vi behöver göra för att hjälpa dig igång.

Har du inte redan gjort det, så testa att fylla i vår kalkylator där du kan se vad just ditt pris kommer att bli. Alternativt, så diskuterar vi tillsammans vad du behöver och vilka funktioner du vill ha. Rådgivning om allt detta ingår alltid i vår tjänst!

Vi återkommer så fort vi kan till dig för att diskutera vidare, förhoppningsvis inom någon dag. Skriv gärna in under “övrig information” nedan om det är några speciella tider som passar dig bäst att vi kontaktar dig.

Har du några som helst funderingar innan eller efter du lämnar intresseanmälan, tveka inte att kontakta oss på telefon 08/400 214 50 så hjälper vi dig att räta ut eventuella frågetecken.

Weekend Webbexperterna

Wordpress

+ Weekend Webbexperterna
Wordpress
Weekend WP Solution

Bli

Återförsäljare

 

 

 

Nyheter

Publicera inlägg automatiskt till Sociala media

Väldigt många väljer idag sociala media för att kommunicera istället för traditionella webbsidor eftersom det finns en stor potentiell publik där. Läs här om hur en av våra smarta funktioner kan hjälpa dig att automatiskt publicera dina inlägg dit.
läs mer

Vad väntar du på?

Boka ett Online-möte nu!

Om du inte redan har ett konto är det väl dags att skaffa det nu?
Eftersom Weekend Wordpress Solution är lätt att hantera är det tidseffektivt och därmed kostnadseffektivt.
Låt oss ta hand om allt det bakomliggande tekniska krånglet så kan du ta hand om innehållet.
Boka ett online-möte med oss, så vi kan gå igenom just dina behov och räta ut eventuella frågetecken!

Pin It on Pinterest

Share This